Cu o zi înainte de lansarea oficială, Galaxy Note 9 mai are parte de o scăpare sub formă de randări detaliate

1.731 ori
<b>Cu o zi înainte de lansarea oficială, Galaxy Note 9 mai are parte de o scăpare sub formă de randări detaliate</b>Nici în ultima zi rămasă până la debutul oficial, leak-urile asociate lui Samsung Galaxy Note 9 nu se opresc astfel că vedem acum o serie de randări detaliate care prefațează design-ul final adoptat de către acest dispozitiv. Am aflat multe despre

În ultima zi de dinaintea lansării lui Samsung Galaxy Note 9 mai avem parte de o serie de leak-uri precum este cazul acestor randări detaliate pe care le vedeți mai jos și care vin din partea publicației Winfuture.de. Sunt practic imaginile de presă oficiale pe care Samsung le va dezvălui mâine în cadrul evenimentului de debut, eveniment care apropo va putea fi urmărit în regim de live streaming de aici.

Galaxy Note 9

Nu există noutăți pe care aceste imagini să ni le ofere, astfel că avem același design deja familiar pe care l-am tot văzut în ultimele luni pe seama randărilor, fotografiilor reale și a schițelor ajunse online. Note 9 va aduce doar un mic update estetic pentru Note 8, cea mai notabilă schimbare fiind reamplasarea scanner-ului de amprente din spate.

Dimensiunile rămân aproape identice în condițiile în care ecranul crește la 6.4 inch, iar legat de stylus am aflat că va avea conectivitate Bluetooth, mai multe funcții la pachet (inclusiv de control pentru camera foto) și că va trebui încărcat. O cameră duală se va afla în spate și la nivel de dotări vom avea variante cu Exynos 9810 și Snapdragon 845, 6 sau 8 GB RAM, până la 512 GB de stocare și baterie de 4000 mAh.

Ultimele detalii despre prețuri sugerează că modelul cu 128 GB stocare va costa 980 dolari, în vreme ce varianta de 512 GB se va vinde pentru 1180 dolari. Cât despre evenimentul de mâine din New York, avem și noi un trimis la fața locului, pe Gabriel Bobon care ne va aduce detalii la cald despre noul phablet!

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×