Samsung Galaxy Note 9 are o posibilă dată de lansare: 29 iulie

1.124 ori
<b>Samsung Galaxy Note 9 are o posibilă dată de lansare: 29 iulie</b>Pe final de săptămână mai avem ceva vești despre phablet-ul Samsung Galaxy Note 9, de această dată fiind vorba despre informații cu privire la data lansării oficiale. Se menționează în online posibilitatea ca show-ul să fie programat pe 29 iulie

După scăpări legate de procesor, design, scanner de amprente inclus în ecran, Galaxy Note 9 primeşte şi o primă teorie legată de data de lansare. O speculaţie vorbea despre luna iunie pentru anunţul oficial, iar acum apare în ecuaţie dată de 29 iulie.

Galaxy Note 9

Privim cu maximă precauţie aceste zvon, mai ales că nu avem o sursă clară sau sigură citată. Cert e că asta înseamnă că telefonul debutează cu 2-3 săptămâni mai devreme decât predecesorul său. Până şi sursa de la care a pornit tot afirmă că "probabil Note 9 vine pe 29 iulie". Alte surse afirmă că nou venitul va arăta în mare ca predecesorul său, poate doar în afara scannerului de amprente mutat şi a unor muchii mai înguste de ecran.

Se pare totuşi că nu vom vedea nici breton şi nici scanner de amprente aici. Camerele vor primi un upgrade, iar diagonală va fi de 6.4 inch. Numele de cod al phabletului este "Teddy Brown", iar acesta ar urma să fie ultimul telefon Samsung fără suport 5G, pentru că Galaxy S10 e deja aliniat la acel standard, conform surselor. Se discută şi despre includerea lui Bixby 2.0 la bord şi lansarea unei versiuni premium cu 512 GB stocare şi 8 GB RAM.

Lansarea în magazine va avea loc la 2 săptămâni după anunţ.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×