Un nou smartphone Windows Phone 7 surprins in actiune - LG E900 (Video)

Autor:  | Publicat în:  LG 1.060 ori
<b>Un nou smartphone Windows Phone 7 surprins in actiune - LG E900 (Video)</b>Daca telefonul LG C900 va este cunoscut deja, dupa ce i-am aflat specificatiile acestui model WP7 cu cateva zile in urma, LG E900 este un mister la aceasta ora. Descoperim ca el este practic varianta fara tastatura fizica a lui C900 si ca opteaza pentru...

Daca telefonul LG C900 va este cunoscut deja, dupa ce i-am aflat specificatiile acestui model WP7 cu cateva zile in urma, LG E900 este un mister la aceasta ora. Descoperim ca el este practic varianta fara tastatura fizica a lui C900 si ca opteaza pentru acelasi OS mobil al celor de la Microsoft. Terminalul a intrat in atentia presei de specialitate, atunci cand si-a facut aparitia in acest clip hands on:

Terminalul are un design placut privirii, desi nu ne putem pronunta in totalitate in favoarea sa, deoarece clipul de mai sus si imaginile disponibile sunt neclare. Windows Phone 7 arata bine pe acest handset, cu o interfata fluida si cateva optiuni noi in meniul Live. La capitolul asemanari cu LG C900, E900 isi etaleaza porturile (jack audio in partea superioara, port USB lateral) si plasarea ciudata a butoanelor.

Lista de aplicatii de pe acest smartphone include si Media Sharing, ceea ce indica posibila prezenta a unei functii de streaming media tip DLNA pe noul LG. Iata si cateva imagini cu E900:

LG E900 cu WP7 surprins in actiune

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×