Cubot Note S este un phablet mid-range cu preț de doar 79.99 dolari; iată cum arată lista sa de specificații

2.409 ori
<b>Cubot Note S este un phablet mid-range cu preț de doar 79.99 dolari; iată cum arată lista sa de specificații</b>Ca de fiecare dată &icirc;nainte de achiziția unui smartphone se pune și problema bugetului avut la dispoziție. Cum flagship-urile actuale, ba chiar și modelele mid-range din partea producătorilor cunoscuți, ajung pe piață la prețuri destul de...

Ca de fiecare dată înainte de achiziția unui smartphone se pune și problema bugetului avut la dispoziție. Cum flagship-urile actuale, ba chiar și modelele mid-range din partea producătorilor cunoscuți, ajung pe piață la prețuri destul de mari, suntem nevoiți să apelăm și alte alte soluții mai accesibile.

Aici intervin producătorii chinezi ce ne aduc terminale foarte interesante, și asta pentru un preț ce cu siguranță nu va face o gaură în buzunarul nostru. EverBuying este unul dintre retailerii ce comercializează astfel de telefoane, cum este și cazul lui Cubot Note S - model ce costă doar 79.99 dolari.

Cubot Note S este un phablet mid-range cu preț de doar 79.99 dolari; iată cum arată lista sa de specificații

Pentru doar 323 lei vom primi un device cu display HD IPS de 5.5 inch (1280 x 720 pixeli), procesor quad-core MediaTek MT6580 de 1.3 GHz, 2 GB memorie RAM și 16 GB spațiu intern de stocare. Dacă memoria oferită nu este de ajuns, telefonul ne oferă și posibilitatea de atașare a unui card microSD de până la 32 GB.

Cubot Note S

Pe partea de conectivitate ni se pune la dispoziție A-GPS, OTG, Bluetooth 4.0, WiFi 802.11 b/g/n și suport 3G. De asemenea, nu lipsește portul audio 3.5 mm, microUSB v2.0 și nici suportul pentru cele două cartele SIM. Camera foto principală este o unitate de 5 megapixeli cu bliț LED ce poate realiza fotografii la o calitate de 8 megapixeli.

Cubot Note S este un phablet mid-range cu preț de doar 79.99 dolari; iată cum arată lista sa de specificații

O tehnologie similară de interpolare este aplicată și pentru senzorul frontal de 2 megapixeli ce va realiza fotografii de 5 megapixeli în schimb. Interesant la acest model este și bateria generoasă de 4150 mAh ce promite o autonomie de top. Producătorul chinez nu lasă deoparte nici design-ul, acest telefon oferind un panou frontal cu sticlă 2.5D și o ramă metalică.

În cazul în care smartphone-ul Cubot Note S v-a convins, puteți plasa o comandă de aici, transportul fiind complet gratuit.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×