Cum a ajuns iFixit cea mai reputată echipă de disecţie iPhone, resursa numărul 1 pentru reparaţii de gadget-uri (Video)

1.121 ori
<b>Cum a ajuns iFixit cea mai reputată echipă de disecţie iPhone, resursa numărul 1 pentru reparaţii de gadget-uri (Video)</b>Un nume pe care îl știți cu siguranță din zona tech este și iFixit, echipă ce se ocupă de disecția telefoanelor, tabletelor și a altor gadget-uri de piață. Acești profesioniști ne prezintă astfel cât de ușor sau greu poate fi reparat un anumit device

Uneori cei de la Motherboard, filială a revistei Vice publică articole interesante despre tehnologie, iar în această săptămână au realizat un reportaj despre iFixit. Îi ştiţi pe aceştia drept echipa de ingineri şi redactori care se ocupă cu disecţia de telefoane, tablete, console şi mai nou şi difuzoare inteligente. Aflaţi povestea lor în clipul de mai jos.

iFixit

Recent iFixit a disecat Apple HomePod şi i-a dat o notă de 1 din 10 pentru uşurinţa de reparare. La bază iFixit este o platformă de reparare a telefoanelor, complet gratuită şi având intenţia de a învăţa toţi oamenii să îşi repare telefonul, laptop-ul, consola chiar. Site-ul pune la bătaie o gamă largă de accesorii şi instrumente pentru înlocuirea de ecrane de telefoane şi MacBook-uri, şurubelniţe, ventuze şi pensete speciale.

Vând inclusiv componente aferente reparaţiilor. Cu ocazia acestui reportaj am aflat şi că echipele de teardown de pe glob se întrec în fiecare an pentru a primi dreptul de a diseca în premieră globală iPhone-urile noi. iFixit a câştigat acest drept anul trecut, fiind primii care au disecat flagship-ul cu breton în Australia. Totul a început în căminul facultăţii fondatorului iFixit, Kyle Wiens, care dorea să găsească o metodă mai simplă de a repara un computer Mac.

La acea vreme Apple trimitea takedown notices celor care postau clipuri de disecţie şi reparare pe web. Cumva iFixit au fost acceptaţi în sistem şi au intrat sub aripa Apple, dar şi a altor mari producători. În uriaşul hangar al companiei găsiţi acum componente de PlayStation, baterii de iPhone, panouri de ecran şi multe altele de gen. Toată povestea fascinantă o găsiţi mai sus.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×
×