OnePlus 6 primește clasica disecție iFixit; Aflăm cât de ușor sau greu este procesul de reparație

1.433 ori
<b>OnePlus 6 primește clasica disecție iFixit; Aflăm cât de ușor sau greu este procesul de reparație</b>Pentru a știi cât de ușor sau greu de reparat este un smartphone apelăm mereu la iFixit.com, echipă de experți care realizează disecții profesioniste și vine la final cu un verdict. Pe masa lor de lucru s-a aflat în această săptămână și OnePlus 6

OnePlus 6 de abia era anunțat săptămâna trecută și iată că au început deja torturile asupra sa. E doar o chestiune de zile, poate chiar ore până îl îndoaie JerryRigEverything, iar între timp l-a disecat iFixit. Ce a ieșit aflați mai jos.

OnePlus 6

Flagship-ul de față este clar cel mai arătos și rafinat telefon OnePlus de până acum, asta e sigur. Totuși look-ul sexy are un preț și anume ușurința de reparare. Este mai greu de reparat decât predecesorii săi, dar avem și vești bune. Spre exemplu înlăturarea panoului spate durează mai puțin și este mai ușoară decât la multe alte modele cu spate din sticlă.

OnePlus 6

De ce? Pentru că avem un cablu conector mai lung care leagă scannerul de amprente de placa de bază. Ca atare ai mai mult loc să scoți panoul fără daune. Și bateria e destul de ușor de scos, fără abuz de lipici. Apoi urmează accesul la placa de bază, care se face deșurubând 10 șuruburi, care o fixează.

OnePlus 6

Aici încep să își facă apariția elementele care izolează telefonul de contactul cu apa. Rețineți că handsetul nu e total rezistent la apă, dar supraviețuiește unei scăpări accidentale în chiuvetă. Știu că totul v-a sunat roz până acum, dar sunt și părți negative, precum ecranul. Acest AMOLED se schimbă cam greu, având o cantitate mare de lipici care îl ține fixat.

Astfel crește riscul să îl stricați când îl înlocuiți. La final iFixit i-a acordat acestui model o notă de 7 din 10 pentru ușurința de reparare, deloc rău, dar mai mic decât scorurile bune primite de OnePlus 5 și 5T. iFixit a subliniat și riscul mare de crăpături al spatelui și feței. 

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×