Aplicaţia Apollo schimbă total modul în care îţi iluminezi pozele pe iPhone, la captura Portrait

1.629 ori
<b>Aplicaţia Apollo schimbă total modul în care îţi iluminezi pozele pe iPhone, la captura Portrait</b>A trecut ceva vreme de când nu am mai văzut o aplicaţie foto virală. Va mai amintiţi de Prisma? De FaceApp? De Arts & Culture? Ei bine azi vorbim despre Apollo, o aplicaţie pentru iPhone, care îţi permite să schimbi total modul în care

A trecut ceva vreme de când nu am mai văzut o aplicaţie foto virală. Va mai amintiţi de Prisma? De FaceApp? De Arts & Culture? Ei bine azi vorbim despre Apollo, o aplicaţie pentru iPhone, care îţi permite să schimbi total modul în care iluminezi pozele realizate cu un iDevice.

Apollo

Creaţie a celor de la Indice, softul porneşte de la următoarea idee: o fotografie e bună pe măsura iluminării sale. Asta se aplică indiferent ce foloseşti: DSLR sau telefon mobil. Apollo este o aplicaţie iOS care foloseşte captura de adâncime de pe iPhone pentru a regândi iluminarea unui cadru.

Apollo

Folosind aceasta aplicaţie puteţi scoate in relief o şopârlă pe o ramură, întunecând fundalul, aşa cum se vede mai sus spre exemplu. Orice fotografie făcută în mod Portrait beneficiază de această noutate. Veţi putea reveni asupra sa şi "mişca luminile", ca şi cum aţi avea o încăpere cu reflectoare pe care le mutaţi fizic. Sunt suportate telefoanele următoare:

  • iPhone 7 Plus
  • iPhone 8 Plus
  • iPhone X
  • iPhone XS
  • iPhone XS Max
  • iPhone XR

Opţiunile includ coloritul, distanţa faţă de subiect, luminozitatea şi conceptul de spread pentru forma luminii. Totul se petrece în 3D, avansând dincolo de variantele default reglajele fotografiilor care au şi informaţii despre adâncime capturate. Totul se face prin atingeri ale ecranului cu care mutăm sursa de lumină, ce puţin la nivel teoretic. Putem bloca sursa de lumină sau să insistăm pe o anumită porţiune de fotografie.

Apollo are şi un Color Sampler şi o paletă cu opţiuni şi nuanţe. Aici nu vorbim de filtre 2D, ci de reprocesarea unei imagini în 3D. Avem şi Light Mask, Fog, eliminarea fundalului şi multe altele de gen. Apollo costă 99 de cenţi în App Store până la final de an, nu are reclame sau IAP-uri.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×