Cum arăta primul telefon imaginat de către Google În 2006?

1.065 ori
<b>Cum arăta primul telefon imaginat de către Google În 2006?</b>în aceste zile se dă o adevărată luptă în SUA între Google și Oracle cu privire la Java și modul în care Google a utilizat soluția respectivă în sistemul său de operare mobil. Ies la iveală multe informații ce până în prezent erau...

în aceste zile se dă o adevărată luptă în SUA între Google și Oracle cu privire la Java și modul în care Google a utilizat soluția respectivă în sistemul său de operare mobil. Ies la iveală multe informații ce până în prezent erau confidențiale. Mai jos dați de o schiță a primului telefon gândit de către Google.

Nu se aseamănă deloc cu HTC Dream. Ca hardware ar fi urmat să integreze un procesor la 200 MHz, 64 MB RAM și ROM, miniSD card, cameră de 2 Megapixeli cu buton dedicat, display QVGA fără display touch.

Pare a fi din perioada de început a telefoanelor inteligente, dar trebuie să ținem cont și de faptul că a fost conceput în urmă cu 6 ani de zile.

în 2008 a fost lansat HTC Dream - primul telefon cu Android - și datele sale erau următoarele: display capacitiv de 3.2 inch cu rezoluție 320x480 pixeli, 192 MB RAM, 256 MB ROM, slot pentru microSD, procesor de 528 MHz, cameră de 3.15 Megapixeli, baterie de 1.150 mAh, 158 gr și 17.1 mm, tastatură qwerty slide în mod landscape.

Observați cât de repede au crescut capacitățile hardware în doi ani de zile, din 2006 în 2008.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×