HTC pregătește un Note de 5 inch, vine la vară Împreună cu Galaxy S III prin Verizon?

826 ori
<b>HTC pregătește un Note de 5 inch, vine la vară Împreună cu Galaxy S III prin Verizon?</b>Cei de la BGR au fost destul de norocoși să aibă surse în sânul Verizon care să le spună că la vară ne putem aștepta atât la debutul lui Galaxy S III prin operatorul american, cât și al unui misterios phablet HTC de 5 inch. Supranumit HTC...

Cei de la BGR au fost destul de norocoși să aibă surse în sânul Verizon care să le spună că la vară ne putem aștepta atât la debutul lui Galaxy S III prin operatorul american, cât și al unui misterios phablet HTC de 5 inch. Supranumit HTC Note, acest device a avut parte și de câteva detalii interesante oferite de sursa scăpării, dar mai multe despre asta în rândurile de mai jos.

Aflați că Samsung Galaxy S III, telefonul anunțat oficial pe 3 mai fusese dat drept absent de la Verizon de zvonuri recente. Se pare ca operatorul ar fi dorit să îl branduiasca drept model din seria Droid sau să îl sara deocamdată, dar nu e cazul acum, deoarece terminalul sosește în magazine la vară. Tot pe lista operatorului se afla și Motorola RAZR HD, varianta cu ecran 720p și camera de 13 megapixeli a celui mai subțire smartphone disponibil pe piață. Acesta aduce în plus și o baterie de 3.300 mAh și un ecran de 4.6 cu rezoluție HD.

Procesorul noului Motorola RAZR este un Snapdragon S4 de 1.5 GHz, cea mai populară alegere pentru terminale mobile în ultima vreme. și apoi ajungem la invitatul special de la Verizon și anume HTC Note. Numit cu acest cod deocamdată, acest model 5 inch se vrea un rival pentru Samsung Galaxy Note și LG Optimus Vu, ambele phableturi cu ecran de 5+ inch. Note de la HTC se zvonește că ar oferi o rezoluție 1080p, procesor quad core Snapdragon S4 (o nouă generație?) cu GPU Adreno 320 și tehnologie HTC Scribe cu stylus la pachet.

HTC Note

Cum vă suna un "Note" produs de HTC?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×