Cum arată yacht-ul imaginat de Steve Jobs?

Autor:  | Publicat în:  Apple 1.502 ori
<b>Cum arată yacht-ul imaginat de Steve Jobs?</b>Nu mai este un secret pentru nimeni că Steve Jobs era pasionat de design, de la cel de produs până la cel din domenii precum arhitectura. Astfel de la el au rămas planurile pentru un nou complex Apple fabricat în mare parte din sticlă, a lucrat...

Nu mai este un secret pentru nimeni că Steve Jobs era pasionat de design, de la cel de produs până la cel din domenii precum arhitectura. Astfel de la el au rămas planurile pentru un nou complex Apple fabricat în mare parte din sticlă, a lucrat îndeaproape și la designul magazinelor companiei americane cu sediul în Cupertino.

Unul dintre visurile sale era legat de un yacht, unul la care a lucrat pe partea de proiectare de-a lungul a mai mulți ani, chiar și în ultimele luni din viață. Ambarcațiunea imaginată de Steve Jobs are un centru de comandă format din șapte iMac-uri, suprafețe plane, 70 de metri lungime și un cost de fabricație ce s-a ridicat la 75 milioane dolari. Averea lui Steve Jobs era evaluată în 2011 la peste 7 miliarde dolari.

Avem și un clip video:

Fiecare om ce a lucrat la construcția yacht-ului Venus a primit o scrisoare de mulțumire de la familia lui Steve Jobs și un iPod Shuffle. Bănuiesc că l-au gândit mai mult ca un tribut în memoria celui care a fost Steve Jobs, fondatorul Apple și cel ce a reușit să aducă această companie pe poziția fruntașă la nivel mondial beneficiind de o viziune în ce privește smartphone-urile și device-urile de tip tabletă care acum au devenit atât de populare.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×