ZTE U950, dovada că un telefon quad-core poate costa doar 160 dolari

Autor:  | Publicat în:  ZTE 1.576 ori
<b>ZTE U950, dovada că un telefon quad-core poate costa doar 160 dolari</b>Companiile chinezești au crescut mult timp în ultimii ani și au ajuns a ocupa locuri fruntașe în ce privește numărul de telefoane mobile comercializate trimestrial. Rețeta lor de a produce telefoane cu un raport preț / performanță cât mai bun...

Companiile chinezești au crescut mult timp în ultimii ani și au ajuns a ocupa locuri fruntașe în ce privește numărul de telefoane mobile comercializate trimestrial. Rețeta lor de a produce telefoane cu un raport preț / performanță cât mai bun s-a dovedit a fi de succes.

Ultimul smartphone de acest fel este ZTE U950, să vedem care-i sunt specificațiile hardware:

  • display de 4.3 inch;
  • procesor Tegra 3 quad-core la 1.3 GHz, 1 GB memorie RAM, 4 GB spațiu de stocare;
  • Android 4.0 Ice Cream Sandwich;
  • 3G, Wi-Fi, microUSB, jack de 3.5 mm, GPS;
  • cameră principală de 5 Megapixeli și frontală de 0.3 Megapixeli. 

Costă aproximativ 160 dolari, dar vă dați seama că deocamdată se vinde doar în China. 100.000 de unități vor fi puse la vânzare pe 11 noiembrie și sunt sigur că se vor vinde foarte repede, mai ales la cât de mare este piața chineză.

Aceste telefoane vor deveni cu adevărat interesante când vor ajunge a fi vândute și în Europa, SUA. Vor acapara segmentul de telefoane Android aducând un preț de achiziție mult mai redus decât al concurenței de la HTC, Sony, Motorola, Samsung.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×