Mobiado Grand Touch Executive, un telefon din piatră prelucrată aduce luxul În buzunare; Disponibil acum!

Autor:  | Publicat în:  Mobiado 1.080 ori
<b>Mobiado Grand Touch Executive, un telefon din piatră prelucrată aduce luxul În buzunare; Disponibil acum!</b>Mobiado este un brand de telefoane de lux care are acum un nou model numit Grand Touch Executive, care tocmai a fost lansat în Canada. Producătorul acestui terminal afirma că nou venitul dispune de o carcasă fabricată din piatră prelucrată și are...

Mobiado este un brand de telefoane de lux care are acum un nou model numit Grand Touch Executive, care tocmai a fost lansat în Canada. Producătorul acestui terminal afirma că nou venitul dispune de o carcasă fabricată din piatră prelucrată și are un mecanism special de introducere a cartelei SIM.

Scheletul acestui smartphone folosește aluminiu specializat pentru avioane, iar butoanele sale sunt fabricate din cristal de safir, atingând un total de 50 de carate. Panoul din safir negru din spate include camera, blițul LED și mecanismul cartelei SIM. Acesta din urmă implica un sistem care amintește de ceasuri și e asamblat cu mare migală din componente din oțel inoxidabil, fiind accesat cu ajutorul unei cheițe speciale Mobiado. Telefonul vine deblocat și suporta conectivitate quad band GSM, AGPS, WiFi, funcționând în Europa, America, Africa și Asia fără probleme.

Mobiado Grand Touch Executive

Dotările sale includ o cameră de 5 megapixeli cu bliț LED, un display de 4.65 inch rezoluție HD (S AMOLED), 16 GB memorie internă, 1 GB RAM, Bluetooth 3.0 și un port microUSB 2.0. Avem la dispoziție și un accelerometru, giroscop, senzor de proximitate și barometru. E posibil să mă înșel, dar din câte am înțeles acest model ar putea fi de fapt un Galaxy Nexus care a primit o carcasă specială... din păcate nu avem și un preț pentru el, dar sunt sigur că acesta e prohibitiv. Detalii puteți afla de pe site-ul companiei.

Mobiado Grand Touch Executive, un telefon din piatră prelucrată aduce luxul În buzunare; Disponibil acum!

Mobiado Grand Touch Executive

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×