Iată cum puteți urmări LIVE lansarea lui Note 7 din această seară; avem și un liveblogging pregătit pentru voi!

1.928 ori
<b>Iată cum puteți urmări LIVE lansarea lui Note 7 din această seară; avem și un liveblogging pregătit pentru voi!</b>Numărăm ultimele ore rămase până la startul evenimentului Unpacked 2016 în cadrul căruia va debuta oficial nimeni altul decât Samsung Galaxy Note 7. Phablet-ul va beneficia de o sesiune de tip liveblogging aici pe Mobilissimo unde vom comenta întreg

Samsung a început deja numărătoarea inversă până la startul evenimentului de lansare al phablet-ului Galaxy Note 7 - conferință ce va începe în această seară de la ora 18:00 (ora României), și care va fi comentată de către noi prin intermediul unei sesiuni de tip liveblogging chiar aici pe Mobilissimo. De asemenea, există și alte metode de a urmări această lansare, fiind vorba despre un stream video.

Acesta va fi disponibil direct pe site-ul Samsung începând de la ora 18:00, platformă pe care o puteți accesa de aici. Totodată, cei care dețin o pereche de ochelari Gear VR, dar și un smartphone compatibil, vor putea urmări această lansare într-un mediu cu totul și cu totul special, în VR!

Pentru a urmări în acest mod conferința va trebui să mergeți în aplicația Oculus Store de unde ulterior veți accesa Unpacked 360 - stream ce va porni la ora mai sus menționată. Nu uitați de faptul că Mobilissimo are un delegat trimis la acest eveniment ce are loc în New York, și anume pe Gabriel Bobon. Mulțumită lui vom primi imagini de la fața locului cu phablet-ul sud-coreenilor, dar și un scurt hands-on! Stați pe aproape!

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×