Totul despre telefonul cu 2 SIM-uri General Mobile DSTW1

2.591 ori
<b>Totul despre telefonul cu 2 SIM-uri General Mobile DSTW1</b>Telefoanele cu 2 sau chiar 3 SIM-uri raman in continuare terminale exotice si rare, despre care pana si specialistii pomenesc destul de putin. Daca adaugati sistemul de operare Windows Mobile 6 pe un astfel de handset, avem deja de-a face cu un superstar,...

Telefoanele cu 2 sau chiar 3 SIM-uri raman in continuare terminale exotice si rare, despre care pana si specialistii pomenesc destul de putin. Daca adaugati sistemul de operare Windows Mobile 6 pe un astfel de handset, avem deja de-a face cu un superstar, cum este si terminalul General Mobile DSTW1, din imaginea urmatoare:

General Mobile DSTW1 suporta un SIM quadband si unul triband, ambele la viteze EDGE. Display-ul sau QVGA are o diagonala de 2.8 inch, in vreme ce lista de specificatii a telefonului include o camera de 2 megapixeli, 64MB RAM si 256MB ROM. In cazul in care memoria terminalului nu va este de ajuns, puteti profita de slotul pentru carduri microSD pentru a folosi extensii de memorie. Telefonul va fi disponibil in Europa incepand cu luna martie, dar pretul sau nu este cunoscut inca.

Avand in vedere ca exista peste 3 miliarde de telefoane in lume, putem garanta ca numarul de utilizatori este mult mai mic, in special din cauza faptului ca exista persoane care detin chiar si 5 terminale mobile. Uitati-va la patronii din Romania spre exemplu, acestia sunt cel mai bun exemplu de persoana care detine 2-3 smartphone-uri, un low-end si un terminal de nivel mediu, cu baterie rezistenta si cu multe minute pe abonament. Un terminal cu 2 sau 3 SIM-uri rezolva problema de a a cara constant aceste handseturi, reunindu-le functiile intr-un singur telefon.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×