Totul despre telefonul cu 2 SIM-uri General Mobile DSTW1

Autor:  | Publicat în:  Gadgets 2.545 ori
<b>Totul despre telefonul cu 2 SIM-uri General Mobile DSTW1</b>Telefoanele cu 2 sau chiar 3 SIM-uri raman in continuare terminale exotice si rare, despre care pana si specialistii pomenesc destul de putin. Daca adaugati sistemul de operare Windows Mobile 6 pe un astfel de handset, avem deja de-a face cu un superstar,...

Telefoanele cu 2 sau chiar 3 SIM-uri raman in continuare terminale exotice si rare, despre care pana si specialistii pomenesc destul de putin. Daca adaugati sistemul de operare Windows Mobile 6 pe un astfel de handset, avem deja de-a face cu un superstar, cum este si terminalul General Mobile DSTW1, din imaginea urmatoare:

General Mobile DSTW1 suporta un SIM quadband si unul triband, ambele la viteze EDGE. Display-ul sau QVGA are o diagonala de 2.8 inch, in vreme ce lista de specificatii a telefonului include o camera de 2 megapixeli, 64MB RAM si 256MB ROM. In cazul in care memoria terminalului nu va este de ajuns, puteti profita de slotul pentru carduri microSD pentru a folosi extensii de memorie. Telefonul va fi disponibil in Europa incepand cu luna martie, dar pretul sau nu este cunoscut inca.

Avand in vedere ca exista peste 3 miliarde de telefoane in lume, putem garanta ca numarul de utilizatori este mult mai mic, in special din cauza faptului ca exista persoane care detin chiar si 5 terminale mobile. Uitati-va la patronii din Romania spre exemplu, acestia sunt cel mai bun exemplu de persoana care detine 2-3 smartphone-uri, un low-end si un terminal de nivel mediu, cu baterie rezistenta si cu multe minute pe abonament. Un terminal cu 2 sau 3 SIM-uri rezolva problema de a a cara constant aceste handseturi, reunindu-le functiile intr-un singur telefon.

⚡ Orange România au de dat 5 televizoare smart Samsung și 5 telefoane Huawei P20 ca premiu, celor care doresc televiziune prin cablu gratuit (oarecum). Oferta se numește Orange Love, iar detalii găsiți aici.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×