Motorola Motoluxe acum disponibil În România prin Cosmote și Germanos, la prețul de 29 lei cu abonament

3.157 ori
<b>Motorola Motoluxe acum disponibil În România prin Cosmote și Germanos, la prețul de 29 lei cu abonament</b>Motorola Mobility și Cosmote România au anunțat astăzi lansarea lui Motorola Motoluxe, un nou handset Android, care va fi disponibil prin Cosmote și Germanos. Device-ul rulează Android 2.3 Gingerbread și vine cu un display touch de 4 inch. &nbsp;...

Motorola Mobility și Cosmote România au anunțat astăzi lansarea lui Motorola Motoluxe, un nou handset Android, care va fi disponibil prin Cosmote și Germanos. Device-ul rulează Android 2.3 Gingerbread și vine cu un display touch de 4 inch.

Motoluxe încorporează și o cameră de 8 megapixeli în partea din spate, cu autofocus, plus o cameră frontală VGA pentru apeluri video. Terminalul oferă și interfața MotoSwitch, care permite handsetului să plaseze la îndemână contactele și aplicațiile folosite mai des. Motorola Motoluxe dispune și de funcția Social Graph, care populează ecranul cu persoanele cele mai importante pentru utilizator (iconițe), astfel că acele persoane cu care comunicați mai des vor avea iconița mai mare pe ecranul principal.

Activity Graph este o alte funcție de pe acest smartphone, una care oferă acces rapid la aplicațiile preferate și de utilizate. Nou venitul Motorola vine și cu GPS, WiFi, Bluetooth, port microUSB și măsoară 9.8 mm în grosime. Handsetul cântărește 110 grame și dispune de o fantă specială pentru atașarea unui charm care se ilumineaza când pierdeți apeluri, primiți un SMS sau email. îl găsiți pe Motoluxe în magazinele Cosmote și Germanos la prețul de 29 lei, cu abonament Smart XXL pe 2 ani și cu 2.5 GB de trafic de date inclus, 500 de minute naționale și internaționale către anumite destinații, 3000 de minute și SMS-uri în rețea și 500 de MMS-uri în rețea, plus 3000 de minute în rețeaua Romtelecom. Toate acestea la prețul de 55.8 euro pe lună.

Găsiți telefonul și la liber, la prețul de 999 lei.

Material Video Promovat:

Teste acoperire și viteză 5G în București prin Speedtest Ookla, în rețeaua Orange

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×