Nokia N94 Corolla, telefonul cu camera de 8 megapixeli pe care il asteptam?

Autor:  | Publicat în:  Nokia 5.035 ori
<b>Nokia N94 Corolla, telefonul cu camera de 8 megapixeli pe care il asteptam?</b>E foarte posibil ca Nokia sa pregateasca un telefon cu camera de 8 megapixeli, pe care sa il prezinte la Mobile World Congress 2009, daca este sa ne luam dupa speculatiile celor de la Nokia Club. Acestia au adunat laolalta toate informatiile scapate pe...

E foarte posibil ca Nokia sa pregateasca un telefon cu camera de 8 megapixeli, pe care sa il prezinte la Mobile World Congress 2009, daca este sa ne luam dupa speculatiile celor de la Nokia Club. Acestia au adunat laolalta toate informatiile scapate pe web in ultimele luni, de catre cei de la Nokia, ajungand la concluzia ca noul cameraphone se va numi N94 Corolla.

Prima dovada a faptului ca Nokia pregaste un super telefon cu camera este imaginea de mai sus, postata pe thenokiablog.com, cu mentiunea ca poza a fost realizata cu ajutorul unui telefon Nokia cu camera de 8 megapixeli. Trecand mai departe, cei de la Nokia Club au descoperit lista cu telefoane Nokia care vor fi lansate in 2009, scapata de finlandezi pe web la finalul anului trecut. Pe aceasta lista se afla si un handset cu camera performanta, numit Corolla.

Nokia N94 Corolla

O denumire logica a acestui terminal ar fi N94, de vreme ce el va fi succesorul lui N93/N93i, ultimul cameraphone performant fabricat de Nokia. Cum va arata N94? Ei bine imaginea alb-negru pe care o vedeti mai sus circula pe Internet de 2 ani, drept un prototip de telefon Nokia cu camera, ce va fi lansat intr-un viitor apropiat, astfel ca e posibil ca N94 sa arate asa.

In plus, chinezii de la CECT s-au inspirat deja din acest design, fabricand handsetul K898, din imaginea urmatoare, care reprezinta o mostra a felului in care ar putea arata noul cameraphone Nokia. Odata cu lista de telefoane Nokia pe 2009, a scapat in luna noiembrie a lui 2009 si o lista cu specificatii ale lui Corolla N94. ea incluzand un display VGA de 3 inchi, o camera de 8 megapixeli cu lentila Carl Zeiss, o tastatura fizica half QWERTY, 128 MB RAM si 8 GB ROM. In plus, terminalul suporta WiFi, UPnP, HSPA, AGPS si vine cu un transmitator FM si TV out.

CECT K898

Ar putea aceasta speculatie a celor de la Nokia Club sa se adevereasca luni, 16 februarie, in prima zi de Mobile World Congress? Noi spunem ca da!

Sursa: Nokia Club

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×