Cum să faci fotografii panoramice folosind o aplicație specifică lui Sony Ericsson X10 (Android)

2.103 ori
<b>Cum să faci fotografii panoramice folosind o aplicație specifică lui Sony Ericsson X10 (Android)</b>Dacă indiviati posesorii de telefoane Sony Ericsson Xperia X10 atât pentru lookul terminalului lor, cât și pentru aplicația dedicată ce realizează fotografii panoramice, aflați că softul poate fi disponibil și pe alte modele cu Android. &nbsp;...

Dacă indiviati posesorii de telefoane Sony Ericsson Xperia X10 atât pentru lookul terminalului lor, cât și pentru aplicația dedicată ce realizează fotografii panoramice, aflați că softul poate fi disponibil și pe alte modele cu Android.

Vestea vine de la Chris, de la Phandroid.com care a folosit o variantă modificată a aplicației realizată de către cei de la XDA Developers. Până acum am aflat că softul funcționează pe HTC EVO 3D, Nexus One, Samsung Galaxy S II, Droid Charge, Incredible 2, Nexus S și multe alte modele. Dacă posesorii unui telefon Windows Phone 7 LG Optimus 7 au la dispoziție o astfel de aplicație din start, unele terminale Android duc lipsă de un astfel de soft.

Pentru a instala aplicația personalizată va fi nevoie să permiteți instalarea de softuri din surse necunoscute pe telefonul Android (Settings>Applications). Descărcați aplicația de aici, dați click pe ea din bara de notificare și totul va fi rezolvat. Acum e momentul să postăm fotografii panoramice pe Flickr!

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×