Nokia N9 testat de FCC, iată cum arată componentele sale!

2.029 ori
<b>Nokia N9 testat de FCC, iată cum arată componentele sale!</b>Anunțat cu o lună în urmă la CommunicAsia 2011, Nokia N9, primul telefon MeeGo din lume este încă incert pentru lansare în unele părți ale lumii. Printre acestea se numără și țări precum SUA sau Marea Britanie, dar iată că prima l-ar putea...

Anunțat cu o lună în urmă la CommunicAsia 2011, Nokia N9, primul telefon MeeGo din lume este încă incert pentru lansare în unele părți ale lumii. Printre acestea se numără și țări precum SUA sau Marea Britanie, dar iată că prima l-ar putea primi, de vreme ce terminalul a sosit în teste recent la FCC.

Autoritatea americană este cea care testează și aprobă orice produs înainte de comercializarea sa. Ei bine, testele FCC au arătat că Nokia N9 este cu adevărat un telefon capabil de conectivitate globală, oferind suport quadband 2G și pentaband 3G (2100/1900/1700/900/850 MHz). La capitolul conectivitate WiFi, telefonul suportă standardul 802.11a/b/g/n în frecvențe de 2.4 și 5GHz.

Nokia N9 testat de FCC, iată cum arată componentele sale!

Testele au inclus modele N9 de 16 și 64 GB, iar dezasamblarea handsetului a dezvăluit și micuțul slot SIM și o baterie de 1,450 mAh. în plus, bateria pare a fi una imposibil de scos cu ușurință, deci nu veți putea înlocui surga de energie a lui Nokia N9. Vă reamintim că telefonul MeeGo va avea un preț de 660 de dolari și că ar putea debuta în septembrie, cel puțin pe piața din Suedia, după cum afirmau zvonurile cu câteva săptămâni în urmă.

Având în vedere că prototipul lui N9 a fost prezentat și în România de îndată ce terminalul a fost anunțat, ar trebui să asistăm la o lansare cât mai rapidă pentru acest model.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×