Cum sa faci rost de un LG Iron Man gratis!

Autor:  | Publicat în:  LG 2.817 ori
<b>Cum sa faci rost de un LG Iron Man gratis!</b>In cazul in care un LG Shine normal nu era de ajuns, filmul Iron Man a rebranduit handsetul imprumutandu-i numele si faima. Ei bine, acest telefon este acum disponibil in cadrul unui concurs organizat de Engadget Mobile, LG si realizatorii filmului. Va...

In cazul in care un LG Shine normal nu era de ajuns, filmul Iron Man a rebranduit handsetul imprumutandu-i numele si faima. Ei bine, acest telefon este acum disponibil in cadrul unui concurs organizat de Engadget Mobile, LG si realizatorii filmului. Va trebui doar sa trimiteti poze cu terminalul dumneavoastra, intr-un stadiu deplorabil.

In imaginea de mai sus il puteti vedea pe Robert Downey Jr., starul filmului Iron Man, prezentand handsetul LG Shine, devenit LG Iron Man. Terminalul soseste intr-o varianta de culoare rosie, cu o carcasa a bateriei suflata cu aur de 18 carate. Pretul telefonului este de 1500 de dolari, iar LG Iron Man este disponibil prin intermediul operatorului AT&T. Puteti fi posesorul noii variante de LG, daca participati la concursul celor de la Engadget, care sunt gata sa daruiasca handsetul oricarui posesor de telefon "jalnic", "distrus".

Totusi, nu va trebui sa va distrugeti telefonul sau sa faceti poza unui terminal antic, caci nu un astfel de participant cauta Engadgetmobile. Imaginea trebuie sa fie originala si nu preluata de pe Internet, iar marimea fisierului imagine trebuie sa fie sub 1 MB. Concursul este disponibil doar in SUA, pentru persoane de peste 18 ani, iar imaginile trebuie trimise pana duminica, 18 mai. Mult noroc participantilor!

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×