Zvonul zilei: T-Mobile vrea sa cumpere Sprint

1.179 ori
<b>Zvonul zilei: T-Mobile vrea sa cumpere Sprint</b>Desi T-Mobile este un operator de nivel mediu in SUA, compania este detinuta de gigantul german Deutsche Telekom, destul de puternic pentru a cumpara Sprint, daca doreste. Vor domina germanii, printr-o astfel de tranzactie, piata americana? Ultimele...

Desi T-Mobile este un operator de nivel mediu in SUA, compania este detinuta de gigantul german Deutsche Telekom, destul de puternic pentru a cumpara Sprint, daca doreste. Vor domina germanii, printr-o astfel de tranzactie, piata americana?

Ultimele zvonuri afirma ca gigantul german este interesat de Sprint, dar, conform celor de la Inquirer, o astfel de tranzactie ar da nastere la numeroase probleme de retea. Ce se poate obtine printr-o combinatie a unei retele GSM, care de abia a adoptat HSDPA cu o franciza CDMA/EV-DO care experimenteaza la viteze WiMAX. Aceasta din urma (Sprint) mai "taraste" inca dupa sine vechea retea iDEN, in vreme T-Mobile aspira la conectivitate LTE.

Intre timp ne asteptam sa vedem T-Mobile si in Romania, de vreme ce Deutsche Telekom a cumparat o participatie importanta la grupul OTE, care detine un procent important din Romtelecom si Cosmote. Interesant este faptul ca AT&T este operatorul care vinde iPhone in exclusivitate in SUA si ca Apple ar putea fi tentati de un Sprint-T-Mobile renascut, de vreme ce operatorul german vinde deja handsetul in Germania.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×