Produse evoMAG.ro

Zvonul zilei: T-Mobile vrea sa cumpere Sprint

Autor:  | Publicat în:  T-Mobile 977 ori
<b>Zvonul zilei: T-Mobile vrea sa cumpere Sprint</b>Desi T-Mobile este un operator de nivel mediu in SUA, compania este detinuta de gigantul german Deutsche Telekom, destul de puternic pentru a cumpara Sprint, daca doreste. Vor domina germanii, printr-o astfel de tranzactie, piata americana? Ultimele...

Desi T-Mobile este un operator de nivel mediu in SUA, compania este detinuta de gigantul german Deutsche Telekom, destul de puternic pentru a cumpara Sprint, daca doreste. Vor domina germanii, printr-o astfel de tranzactie, piata americana?

Ultimele zvonuri afirma ca gigantul german este interesat de Sprint, dar, conform celor de la Inquirer, o astfel de tranzactie ar da nastere la numeroase probleme de retea. Ce se poate obtine printr-o combinatie a unei retele GSM, care de abia a adoptat HSDPA cu o franciza CDMA/EV-DO care experimenteaza la viteze WiMAX. Aceasta din urma (Sprint) mai "taraste" inca dupa sine vechea retea iDEN, in vreme T-Mobile aspira la conectivitate LTE.

Intre timp ne asteptam sa vedem T-Mobile si in Romania, de vreme ce Deutsche Telekom a cumparat o participatie importanta la grupul OTE, care detine un procent important din Romtelecom si Cosmote. Interesant este faptul ca AT&T este operatorul care vinde iPhone in exclusivitate in SUA si ca Apple ar putea fi tentati de un Sprint-T-Mobile renascut, de vreme ce operatorul german vinde deja handsetul in Germania.

Crazy Days pe eMAG! (link de afiliat)
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×