Cum sa faci un dock din hartie sau carton pentru telefonul tau

Autor:  | Publicat în:  știri diverse 2.295 ori
<b>Cum sa faci un dock din hartie sau carton pentru telefonul tau</b>Un editor al site-ului Mobility Digest a avut ideea inspirata de a face un dock din hartie pentru telefon, dar putei folosi si carton daca handsetul dumneavoastra este unul "cu greutate". Puteti admira telefoanele plasate in astfel de dockuri, in imaginea...

Un editor al site-ului Mobility Digest a avut ideea inspirata de a face un dock din hartie pentru telefon, dar putei folosi si carton daca handsetul dumneavoastra este unul "cu greutate". Puteti admira telefoanele plasate in astfel de dockuri, in imaginea de mai jos:

Cum sa faci un dock din hartie sau carton pentru telefonul tau

Totul implica putin lucru manual gen origami si o mica fanta in zona din spate, permitand unui cablu USB sa treaca prin acea zona, conectand telefonul la PC. Daca folositi un telefon usor atunci dock-ul este OK in varianta standard, dar daca detineti un super smartphone, atunci ar trebui sa optati pentru carton, sau hartie mai groasa.

Cum sa faci un dock din hartie sau carton pentru telefonul tau

In plus, va trebui sa faceti sectiunea care sustine partea inferioara a telefonului mai rezistenta. Sablonul poate fi descarcat de la aceasta adresa si printat pe hartie, fiind apoi trasat pe cartonul folosit pentru dock, dupa modelul editorului Mobility Digest. Procesul dureaza doar 5 minute si gasiti aici un ghid foarte clar.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×