Cum sa pierzi 100 de milioane de dolari...

Autor:  | Publicat în:  Lenovo 1.252 ori
<b>Cum sa pierzi 100 de milioane de dolari...</b>Daca esti Lenovo inseamna ca produci PC-uri de calitate, dar si ca nu ai un simt prea bun al afacerilor de succes. De ce spunem asta? Pentru ca aceasta companie si-a vandut divizia producatoare de telefoane mobile, pentru ca sa o cumpere inapoi recent la...

Daca esti Lenovo inseamna ca produci PC-uri de calitate, dar si ca nu ai un simt prea bun al afacerilor de succes. De ce spunem asta? Pentru ca aceasta companie si-a vandut divizia producatoare de telefoane mobile, pentru ca sa o cumpere inapoi recent la pret dublu.

Hony Group face un milion de dolari pe saptamana de 2 ani incoace, iar daca aceasta companie nu va suna familiar, aflati ca ei sunt cei care profita de pe urma erorii celor de la Lenovo. Firma a cumparat divizia mobila a acestora in 2008 si acum iata-i ca au vandut-o inapoi proprietarului de drept, pentru 200 de milioane de dolari, dupa ce o cumparasera initial cu 100.

Reachizitia este, conform celor de la Lenovo motivata de faptul ca piata s-a schimbat in mod insemnat in ultimele 18 luni. Eroarea ramane eroare, oricum i-am spune si ar fi bine ca urmatoarele telefoane Lenovo sa fie exceptionale si sa soseasca si in Europa, daca producatorul spera sa faca vreun profit.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×