Cum sa rulati iGo 8 pe HTC Touch Diamond (video)

Autor:  | Publicat în:  HTC 2.842 ori
<b>Cum sa rulati iGo 8 pe HTC Touch Diamond (video)</b>V-am promis ca vom reveni cu partea a doua a recenziei lui HTC Touch Diamond si informatii despre instalarea lui iGo 8 pe acest terminal mobil. Iata ca avem un nou clip video disponibil pentru dumneavoastra, pe care il puteti admira mai jos:...

V-am promis ca vom reveni cu partea a doua a recenziei lui HTC Touch Diamond si informatii despre instalarea lui iGo 8 pe acest terminal mobil. Iata ca avem un nou clip video disponibil pentru dumneavoastra, pe care il puteti admira mai jos:

Analizam din nou handsetul produs de HTC, cu al sau display de 2.8 inchi si sistem de operare Windows Mobile 6.1. Avem la indemana un touchscreen care face usoara utilizarea telefonului drept un GPS pentru masina dumnevoastra si trebuie sa aflati ca HTC Touch Diamond este un telefon 3G, pe care il puteti achizitiona gratuit prin Vodafone.

Trecand la instalarea lui iGo, problema principala a acestuia este chiar interfata TouchFLO. Astfel, daca veti dori sa instalati iGo cu interfata TouchFLO activata, veti primi erori, iar telefonul se va restarta. Evident, va trebuie sa dezactivati interfata, prin metoda pe care o mentionam in clipul video atasat acestui articol.

Din pacate va trebui sa folositi o versiune piratata a softului iGo, de vreme ce handsetul nu dispune de un card SD, pe care sa il foloseasca aplicatia originala. Aflati unde puteti gasi o varianta adecvata a lui iGo din clipul nostru video, iar in ce priveste terminalul HTC Touch Diamond el reprezinta o investitie de exceptie, la pretul sau de 18 milioane jumatate.

Multumim celor de la Arobs Transilvania pentru ca ne-au furnizat acest telefon de exceptie si asteptam cu nerabdare sa testam si Touch Pro, eventual si HTC S740, dupa ce acesta va aparea pe piata.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×