Cum sa-ti fabrici un cradle USB pentru HTC Touch Diamond (Video)

Autor:  | Publicat în:  HTC 1.059 ori
<b>Cum sa-ti fabrici un cradle USB pentru HTC Touch Diamond (Video)</b>Spre deosebire de iPhone, HTC Touch Diamond nu soseste cu un dock USB, defect prezent si la iPhone 3G, dar asta nu ii va opri pe utilizatorii intreprinzatori sa isi fabrice singuri dockul. Iata si un clip care prezinta acest proces: Veti avea nevoie doar...

Spre deosebire de iPhone, HTC Touch Diamond nu soseste cu un dock USB, defect prezent si la iPhone 3G, dar asta nu ii va opri pe utilizatorii intreprinzatori sa isi fabrice singuri dockul. Iata si un clip care prezinta acest proces:

Veti avea nevoie doar de cutia in care a sosit HTC Touch Diamond, plus destula nepasare incat sa puteti distruge ambalajul fara remuscari. In ritmul asta, ne vom fabrica singuri accesoriile pentru telefoanele mobile, probabil cu ceva mai multa greutate cand vine vorba de headseturi Bluetooth. Ispravile de acest gen se vor termina la prima curentare a unui temerar care si-a varat nasul printre circuite.

Consideram ca doar persoanele care se pricep ar trebui sa-si fabrice astfel de accesorii, plus ca exista oricand riscul ca el sa dea rate-uri, iar in acest caz nu putem da vina pe HTC, nu-i asa? Daca ati incercat sa construiti un astfel de dock USB si ati reusit, nu ezitati sa ne lasati un comentariu la acest articol, pentru a demonstra ca se poate.

Sursa: Intomobile.com

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×