Cum "sa-ti faci" un Nokia N82

Autor:  | Publicat în:  Nokia 2.472 ori
<b>Cum "sa-ti faci" un Nokia N82</b>S-a ajuns si aici! Blogul PassioneMobile ne prezinta un clip video care ne invata cum sa asamblam un telefon Nokia N82. Am auzit de persoane care modeaza handseturi, atat hardware, cat si software, dar de asamblarea unui intreg terminal mai rar. Dati...

S-a ajuns si aici! Blogul PassioneMobile ne prezinta un clip video care ne invata cum sa asamblam un telefon Nokia N82. Am auzit de persoane care modeaza handseturi, atat hardware, cat si software, dar de asamblarea unui intreg terminal mai rar. Dati click pe urmatoarea imagine pentru a invata cum se fabrica un N82.

Observati cum sunt montate slotul pentru carduri de memorie, modulul Flash si slotul pentru SIM-uri, dar si faptul ca ghidul audio are mereu grija sa mentioneze ca nu trebuie sa lasam goluri de aer sau adeziv in interiorul terminalului. Cuvantul "check" (verifica) este de baza, de vreme ce avem de-a face cu o serie de componente sensibile, a caror simpla indoire sau plasare nesigura poate dauna grav terminalului.

Chiar daca informatiile sunt difuzate cu mentiunea "confidential", ne miram ca Nokia a lasat un astfel de clip la indemana utilizatorilor. Viitorul apartine cu siguranta actualilor utilizatori si de vreme ce Internetul si jurnalismul online au devenit "do it yourself" prin bloguri, de ce nu s-ar intampla la fel si cu produse mai "brute", cum sunt gadgeturile sau telefoanele. Acum, tot ce ne trebuie pentru a initia un business de fabricare a terminalelor Nokia sunt componentele... Atentie la LCD si componentele sensibile!

Clip:

⚡ Poți obține extra 20 euro pentru accesorii, cumpărând telefonul OnePlus 6T folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×