Criticii adora Samsung Instinct

Autor:  | Publicat în:  Samsung 2.242 ori
<b>Criticii adora Samsung Instinct</b>Unul dintre starurile showului tech CTIA Wireless 2008 din Las Vegas, despre care v-am vorbit saptamana trecuta, a fost cu siguranta Samsung Instinct. Smartphone-ul dotat cu touchscreen i-a impresionat atat de mult pe critici, incat acestia au prezentat...

Unul dintre starurile showului tech CTIA Wireless 2008 din Las Vegas, despre care v-am vorbit saptamana trecuta, a fost cu siguranta Samsung Instinct. Smartphone-ul dotat cu touchscreen i-a impresionat atat de mult pe critici, incat acestia au prezentat terminalul intr-o lumina favorabila.

El este numit un "iPhone killer", de data aceasta cu suport pentru retele 3G si GPS real, nu doar softuri navigationale. Totusi, Instinct nu dispune de OS X, de accelerometru sau de iTunes, ceea nu inseamna neaparat o lipsa majora. New York Times ne vorbeste despre vitezele foarte bune ale conexiunii Sprint, folosite din plin de Samsung Instinct, spre deosebire de "melcul" AT&T, care de abia se misca pe iPhone. IntoMobile lauda de asemenea handsetul, dar mentioneaza si mici probleme ale browserului sau, care incarca site-urile greu si uneori incomplet.

Yahoo! Tech afirma ca showul CTIA Wireless 2008 a dezamagit, dar ca singurele terminale care merita mentionate sunt Sony Ericsson Xperia X1 si Instinct. Si CNET judeca noul Samsung, votandu-l drept cel mai bun terminal de la CTIA, lucru confirmat si de PC World, care tine sa ne aminteasca faptul ca Sprint va cheltui nu mai putin de 100 de milioane de dolari pentru a face reclama lui Samsung Instinct. Wired si CrunchGear incheie plutonul, afirmand ca Instinct va fi mai ieftin decat iPhone, dar si ca abonamentul cu care soseste va fi mai scump decat cel AT&T.

Sa fi venit momentul pentru iPhone sa se retraga in glorie, sau va continua traditia popularitatii sale prin intermediul lui iPhone 2.0?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×