Cumpara un Sony Ericsson XPERIA X1 acum prin precomanda

Autor:  | Publicat în:  Sony Ericsson 1.226 ori
<b>Cumpara un Sony Ericsson XPERIA X1 acum prin precomanda</b>Desi intreaga poveste ar putea fi un zvon sau o speculatie, o privire aruncata pe site-ul Play.com dezvaluie optiunea pentru precomanda a terminalului Sony Ericsson XPERIA X1, disponibil la pretul de 765 de euro. Acesta va fi lansat, conform site-ului in...

Desi intreaga poveste ar putea fi un zvon sau o speculatie, o privire aruncata pe site-ul Play.com dezvaluie optiunea pentru precomanda a terminalului Sony Ericsson XPERIA X1, disponibil la pretul de 765 de euro.

Acesta va fi lansat, conform site-ului in data de 30 octombrie a acestui an, confirmand speculatiile pe care le-am vazut pana acum in legatura cu data la care X1 isi va face aparitia in magazine. Va reamintim ca handsetul soseste cu A-GPS, o camera de 3.15 megapixeli cu autofocus, suport pentru inregistrare video VGA la 30 fps si blitz. In plus, pe lista sa de specificatii se afla un player MP3/AAC/MPEG4, o camera pentru videoconvorbiri, radio FM si functie de recunoastere a melodiilor TrackID.

OS-ul lui XPERIA X1 este Windows Mobile 6.0 Professional, in vreme ce la capitolul conectivitate, X1 ofera suport 3G (HSDPA, 3.6 Mbps), WLAN (Wi-Fi 802.11 b/g), GPRS (Class 10, 32-48 kbps) si Bluetooth 2.0 cu A2DP. Handsetul va sosi si cu o memorie interna de 400 MB, dar si slot pentru carduri microSD, in cazul in care nu va este de ajuns spatiul de stocare. Stiti cu siguranta ca atuul principal al lui XPERIA X1 este combinatia touchscreen-tastatura QWERTY, plus navigarea cu ajutorul joystickului optic.

⚡ Poți obține extra 20 euro pentru accesorii, cumpărând telefonul OnePlus 6T folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×