Vodafone lanseaza serviciul Vodafone Music

Autor:  | Publicat în:  Vodafone 1.233 ori
<b>Vodafone lanseaza serviciul Vodafone Music</b>In vreme ce T-Mobile pregateste un rival pentru Apple App Store, Vodafone lanseaza un magazin muzical virtual, care sa rivalizeze cu iTunes si initiativa similara a celor de la Nokia. Pentru a creste miza, Vodafone nu a lansat doar un magazin muzical, ci...

In vreme ce T-Mobile pregateste un rival pentru Apple App Store, Vodafone lanseaza un magazin muzical virtual, care sa rivalizeze cu iTunes si initiativa similara a celor de la Nokia.

Pentru a creste miza, Vodafone nu a lansat doar un magazin muzical, ci doua, pentru ca numarul mare de clienti sa beneficieze de o lista enorma de melodii descarcabile contra cost. Primul serviciu, Omnifone MusicStation exista de ceva vreme, dar a fost reinventat, in vreme ce noutatea consta in lansarea lui Vodafone Music.

Accesarea sa se face foarte usor, pur si simplu "ruland" magazinul ca o aplicatie client, in vreme ce muzica este disponibila prin streaming cu ajutorul playerului audio deja instalat. La ora actuala exista 11 telefoane compatibile cu acest serviciu, in vreme ce aplicatia client poate fi descarcata pe multe altele. Preturile sunt de 1.27 euro pentru fiecare melodie, 10.20 euro pentru albume prin Vodafone  Music si 2.55 euro pe saptamana pentru downloaduri nelimitate prin MusicStation.

La ora actuala serviciul este disponibil doar in Marea Britanie, dar daca acesta va inregistra un succes rasunator, s-ar putea sa il vedem pe alte piete si chiar si in Romania.

⚡ Poți obține extra 20 euro pentru accesorii, cumpărând telefonul OnePlus 6T folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×