Cumperi un Samsung Omnia i900, primesti un Xbox 360, in Italia

1.988 ori
<b>Cumperi un Samsung Omnia i900, primesti un Xbox 360, in Italia</b>Samsung a anuntat lansarea noului handset Windows Mobile Omnia pe piata italiana, din data de 22 iulie. Dupa Italia, telefonul va fi disponibil pe toate pietele europene, prin toti operatorii importanti. Terminalul vine cu o surpriza in aceasta tara, un...

Samsung a anuntat lansarea noului handset Windows Mobile Omnia pe piata italiana, din data de 22 iulie. Dupa Italia, telefonul va fi disponibil pe toate pietele europene, prin toti operatorii importanti. Terminalul vine cu o surpriza in aceasta tara, un Xbox 360 Arcade, in cazul in care ati rezervat un Omnia din data de 14 iulie.

Aceasta promotie rasplateste clientii fideli care beneficiaza de handset prin intermediul precomenzilor. Oferta este realizata prin intermediul unei colaborari dintre Samsung si Media World, un magazin european de produse electronice. Pretul unui Omnia (plus Xbox 360) este de 499 de euro, pentru versiunea cu 8GB de memorie interna.

Stiam pana acum ca Sony ofera televizoare Bravia cu o consola PlayStation 3 drept bonus si a existat la un moment dat, daca nu ne inselam si o oferta in SUA care punea la dispozitie clientilor un Nokia N95 insotit de asemenea de un PS3. In aceste conditii, este destul de greu sa refuzi un super-terminal si o consola destul de populara, mai ales acum ca showul E3 2008 a inceput si stim ce jocuri vor mai aparea in acest an.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×