Curățenia de primăvară? Probleme pentru 1 milion de utilizatori Yahoo, după picarea rețelei Sony PlayStation...

1.288 ori
<b>Curățenia de primăvară? Probleme pentru 1 milion de utilizatori Yahoo, după picarea rețelei Sony PlayStation...</b>Primăvara nu este cel mai bun sezon pentru a fi o companie mare care administrează un serviciu folosit zilnic de milioane de utilizatori... Nu, nu este vorba despre Facebook sau Twitter, care au avut la rândul lor picaje importante, ci despre Yahoo....

Primăvara nu este cel mai bun sezon pentru a fi o companie mare care administrează un serviciu folosit zilnic de milioane de utilizatori... Nu, nu este vorba despre Facebook sau Twitter, care au avut la rândul lor picaje importante, ci despre Yahoo. Aflăm printr-un comunicat de presă al companiei că Yahoo! Mail a fost picat în jur de 2 zile pentru 1 milion de utilizatori.

1 milion de utilizatori nu mai pare un număr atât de impresionant, dacă luăm în calcul clientela de 250 de milioane de persoane a celor de la Yahoo, dar problemă rămâne totuși serioasă. în cazul celor 1 milion de utilizatori menționați anterior, problema a fost reprezentată de faptul că aceștia nu își puteau accesa contul de Yahoo! Mail.

Dacă vă numărați printre acești ghinioniști, nu ezitați să ne informați despre problemele avute în secțiunea Comentarii și eventual să ne spuneți cum s-au manifestat acestea. Acest defect de funcționare vine la doar câteva zile după ce Sony a fost forțată să oprească serviciul său PlayStation Network, afectând 70 de milioane de utilizatori timp de o săptămână.

Să fie primăvara un sezon propice pentru hackeri și defecțiuni?

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×