[UPDATE: Distribuirea update-ului a început] Samsung începe testarea lui Android 10 Beta + One UI 2.0 pe plan european! Update-ul ajunge pe Galaxy S10 și Galaxy S10+

4.285 ori
<b>[UPDATE: Distribuirea update-ului a început] Samsung începe testarea lui Android 10 Beta + One UI 2.0 pe plan european! Update-ul ajunge pe Galaxy S10 și Galaxy S10+</b>Zilele trecute vă informam despre anunțul făcut de către Samsung cu privire la demararea unui program special pentru testarea lui Android 10 Beta + One UI 2.0 pe telefoanele din seria Galaxy S10. Acea veste sosea din Coreea de Sud

UPDATE 14-10-2019: După cum aflăm prin intermediul celor de la Sammobile.com, astăzi pe data de 14 octombrie Samsung a dat startul actualizării la Android 10 Beta pentru Samsung Galaxy S10. În acest program pot participa utilizatorii de S10 din Coreea de Sud, Germania și SUA. Descoperim ca noutate faptul că Night Mode se va redenumi în Dark Mode și că odată aplicată această temă și imaginea de fundal se va întuneca. 

ARTICOL INIȚIAL 10-10-2019:

Zilele trecute vă informam despre anunțul făcut de către Samsung cu privire la demararea unui program special pentru testarea lui Android 10 Beta + One UI 2.0 pe telefoanele din seria Galaxy S10. Acea veste sosea din Coreea de Sud, iar astăzi apar și confirmări de pe plan european din Germania, dar și din SUA acolo unde startul a fost dat deja potrivit unei capturi de ecran postate de către PhoneArena.

Galaxy S10 Android 10

Din această imaginea afișată mai sus aflăm că pachetul software are aproximativ 1900 MB și că include patch-ul de securitate din 1 octombrie 2019. Apare și mențiunea prezenței lui One UI 2.0, release care în ciuda numelui actualizat nu aduce pe atât de multe noutăți precum ne-am fi așteptat. 

Dacă vă amintiți, pe final de august apărea un build leaked bazat pe One UI 2.0, fiind prezentat și un material video de pe urma căruia am aflat despre noutăți. Printre acestea se numără noile gesturi de navigare din Android 10, funcția "Link to Windows" ce apare în zona Quick Settings dar și funcția nativă de captură video a ecranului. Sunt și modificări la nivel de interfață și stabilitate, dar nu deosebite.

În cazul în care testele beta nu scot la iveală bug-uri grave, nu ar fi exclus ca luna viitoare să primim Android 10 + One UI 2.0 în varianta finală pe Galaxy S10, S10e și S10+.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×