Cutremurul din Japonia ar putea afecta producția lui iPad 2 și iPhone 4

1.177 ori
<b>Cutremurul din Japonia ar putea afecta producția lui iPad 2 și iPhone 4</b>Dezastrul despre care toată lumea vorbește, cutremurul din Japonia ar putea avea urmări și pe piața terminalelor Apple, care ar putea suferi amânări sau o lipsă serioasă de stocuri. Astfel, din cauza cataclismului din urmă cu o săptămână,...

Dezastrul despre care toată lumea vorbește, cutremurul din Japonia ar putea avea urmări și pe piața terminalelor Apple, care ar putea suferi amânări sau o lipsă serioasă de stocuri. Astfel, din cauza cataclismului din urmă cu o săptămână, aflăm că Toshiba și-a închis fabrica de LCD-uri pentru o lună, asta în vreme ce lansarea lui iPad 2 a fost amânată.

și cei de la Mitsubishi Gas Chemical și-au oprit producția și bănuim că mai există și alte companii japoneze care vor face la fel, afectând producția a numeroase componente necesare celor de la Apple, de exemplu. Trebuie menționat că Toshiba este furnizorul a 40% din memoria Flash la nivel global, asta în vreme ce Mitsubishi este printre furnizorii principali de rășină BT, folosită pentru a imprima circuitele.

Chiar dacă vor exista și companii care nu își vor închide fabricile, vor exista probleme la capitolul logistică în săptămânile viitoare și poate chiar până la finalul lunii iunie, conform experților. Norocul celor de la Apple este că lucrează cu firme din toată lumea și au parteneri care pot suplini eventuala lipsă de componente din Japonia.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×