Meizu M9, gata de actualizarea la Android 2.3, depășește Galaxy S și Nexus One În teste?

2.012 ori
<b>Meizu M9, gata de actualizarea la Android 2.3, depășește Galaxy S și Nexus One În teste?</b>Dacă imaginea de mai jos este reală, înseamnă că Meizu a trecut în sfârșit de la stadiul de cea mai faimoasă firmă care a creat o clonă de iPhone la un producător de telefoane cu dotări impresionante. Noul model Android al companiei, M9 va...

Dacă imaginea de mai jos este reală, înseamnă că Meizu a trecut în sfârșit de la stadiul de cea mai faimoasă firmă care a creat o clonă de iPhone la un producător de telefoane cu dotări impresionante. Noul model Android al companiei, M9 va primi actualizarea la Android 2.3 Gingerbread, care conform testelor efectuate recent se comportă excelent pe acest terminal.

Ceea ce vedeți mai sus sunt rezultatele testelor, care ar fi fost publicate pe web din greșeală de către un inginer Meizu. Observați că smartphone-ul M9 obține 2595 de puncte în benchmark-uri, cu mult mai mult decât Google Nexus One, Samsung Galaxy S sau Motorola Droid X, considerate repere în universul Android.

Meizu M9 va fi actualizat la Gingerbread până la finalul acestei luni și nu credem că ar trebui să luăm această imagine prea în serios, deoarece ar putea fi un artificiu de PR al companiei chineze. Dacă testele sunt reale, ei bine, atunci telefonul chiar este tentant, mai ales cu un preț bun.

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×