Ce tabletă cumpărăm? Lista comparativă, realizată cu punctaje și prețuri!

5.658 ori
<b>Ce tabletă cumpărăm? Lista comparativă, realizată cu punctaje și prețuri!</b>Cei de la Tablet Community au avut ideea inspirată să alcătuiască un tabel cu punctaje pentru cele mai populare și moderne tablete ale momentului. Acesta este vital dacă doriți să achiziționați un astfel de terminal și aveți dubii. Puteți...

Cei de la Tablet Community au avut ideea inspirată să alcătuiască un tabel cu punctaje pentru cele mai populare și moderne tablete ale momentului. Acesta este vital dacă doriți să achiziționați un astfel de terminal și aveți dubii. Puteți vedea toate specificațiile esențiale, note acordate tabletelor și prețul acestora mai jos.

Evident, topul nu este 100% complet și include doar 13 modele, iar printre marii absenți se număra Notion Ink Adam, după cum arată și comentariile ample de pe Tablet News, unde deja s-au încins discuții pe tema acestei liste. Observați că Android 3.0 Honeycomb este la putere, toate cele 3 tablete de pe podium rulând acest OS.

Triumfător este Motorola Xoom, cu 29 de puncte și un preț de pornire de 599 de dolari, urmat îndeaproape de Samsung Galaxy Tab 10.1, tot cu 29 de puncte, dar cu preț de 699 euro. Pe iPad 2 îl găsim pe locul 7, la prețul atractiv de 499 de dolar și cu punctaj 23. Tableta 3D a celor de la LG, Optimus Pad se afla pe locul 3, cu 25 de puncte și preț de 699 de dolari.

Mai multe detalii și poate sugestii esențiale pentru achiziționarea unei tablete aflați mai jos.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×