Cyanogen pregătește soluția Recovery pentru a Înlocui CWM sau TWRP

Autor:  | Publicat în:  Cyanogen 1.624 ori
<b>Cyanogen pregătește soluția Recovery pentru a Înlocui CWM sau TWRP</b>Cyanogen pregătește o soluție interesantă numită Recovery, care vine ca alternativă la TWRP sau CWM (ClockWorkMod). Pentru cei curioși ce este Recovery, aflați că e vorba despre backup și ștergerea datelor de pe terminal, instalarea unui ROM...

Cyanogen pregătește o soluție interesantă numită Recovery, care vine ca alternativă la TWRP sau CWM (ClockWorkMod). Pentru cei curioși ce este Recovery, aflați că e vorba despre backup și ștergerea datelor de pe terminal, instalarea unui ROM și partiționarea memoriei handsetului.

în plus cu această soluție și software-ul de pe smartphone este adus la zi și sunt incluse și alte funcții necesare pentru instalarea și operarea unui ROM Android. Era de așteptat ca serviciile Cyanogen să evolueze, mai ales având în vedere creșterea popularității creatorului de ROM-uri și colaborările cu firme precum Oppo sau creatori de handseturi din India. Unul dintre motivele pentru care multă lume folosește CM e faptul că ei au terminale rootate.

înainte ca CyanogenMod să ajungă ROM stock pe unele terminale Oppo sau  OnePlus One, singura metodă de instalare era să aveți un terminal rootat și să folosiți un tool custom recovery. Acest tool permite un control mai bun al terminalelor cu root, inclusiv realizarea de backupuri mai bune. ClockWorkMod este soluția preferată cel mai des, iar CyanogenMod ar putea să o înlocuiască cu propria sa versiune de software numită Cyanogen Recovery.

O altă soluție populară este TeamWin Recovery Project (TWRP) și suntem curioși ce avantaje va avea versiunea CM de tool de genul.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×