Vodafone dă startul reducerilor din campania “Prețuri de Groază”; Nokia Lumia 930 primește o reducere de 30 euro

1.471 ori
<b>Vodafone dă startul reducerilor din campania &ldquo;Prețuri de Groază”; Nokia Lumia 930 primește o reducere de 30 euro</b>Urmând exemplul altor retaileri de pe piață, iată că astăzi și cei de la Vodafone dau startul unei campanii speciale de reduceri cu ocazia Halloween-ului. Această campanie vine cu discount-uri pe măsură, cât și cu un slogan special denumit...

Urmând exemplul altor retaileri de pe piață, iată că astăzi și cei de la Vodafone dau startul unei campanii speciale de reduceri cu ocazia Halloween-ului. Această campanie vine cu discount-uri pe măsură, cât și cu un slogan special denumit “Prețuri de Groază”.

Printre telefoanele ce beneficiază de reduceri foarte bune se numără și Nokia Lumia 930, terminal Windows Phone ce a fost testat și la Mobilissimo de către colegul nostru Alex, recenzia sa fiind disponibilă aici. Vă reamintim că Lumia 930 dispune de un display Full HD de 5 inch, un procesor quad-core de 2.3 GHz, 2 GB memorie RAM și o cameră foto de 20 megapixeli.

Nokia Lumia 930 primește o reducere

Astfel, cu ocazia acestei campanii, Nokia Lumia 930 primește o reducere de 30 euro în cazul în care doriți achiziționarea acestuia împreună cu abonamentul RED 39, telefonul fiind oferit pentru suma de 79 euro. întreaga ofertă de telefoane aflate la promoție poate fi consultată chiar aici.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×