Cyanogen se rebranduieste şi colaborează cu Qualcomm, implementându-şi softul pe terminalele prototip

Autor:  | Publicat în:  Cyanogen 564 ori
<b>Cyanogen se rebranduieste şi colaborează cu Qualcomm, implementându-şi softul pe terminalele prototip</b>Cyanogen a anunţat astăzi un parteneriat cu cei de la Qualcomm, care va aduce software-ul sau pe prototipurile producătorului de chipuri. Astfel, terminalele cu procesoare din seria Snapdragon 200, 400 şi 600 vor avea la bord acest OS. &nbsp;...

Cyanogen a anunţat astăzi un parteneriat cu cei de la Qualcomm, care va aduce software-ul sau pe prototipurile producătorului de chipuri. Astfel, terminalele cu procesoare din seria Snapdragon 200, 400 şi 600 vor avea la bord acest OS.

Reţineţi că e vorba despre Cyanogen OS şi nu CyanogenMod, o altă iniţiativa a companiei. Până acum Qualcomm producea prototipurile cu un Android pe care îl personaliza pentru propriile scopuri. Acum Cyanogen OS se va ocupa de acest lucru şi o va face mai rapid, uşurând munca celor de la Qualcomm. Ce este un astfel de "reference design"?

Ei bine, tabletele şi telefoanele Qualcomm de genul au la interior cele mai noi procesoare şi ajung la partenerii hardware atât pentru a le da o idee cum funcţionează chipseturile, cât şi ca model ghid pentru terminalele pe care le vor crea ei pe viitor. Cyanogen a anunţat şi o intenţie de rebranding şi schimbare de identitate şi un nou look pentru logo-ul sau, pe care îl vedeţi mai sus.

⚡ Vă ținem la curent cu informații legate de Black Friday, dar și cu produse la reduceri excelente aici. (Live Blogging Black Friday 2018)
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×