CyanogenMod 10 Într-un video cu LG Optimus 4X HD care arată o versiune Android 4.1 Jelly Bean de Început

Autor:  | Publicat în:  Cyanogen 1.287 ori
<b>CyanogenMod 10 Într-un video cu LG Optimus 4X HD care arată o versiune Android 4.1 Jelly Bean de Început</b>Au trecut doar câteva zile de când s-a dat o declarație din partea echipei CyanogenMod că se lucrează la varianta 10 care va include un custom ROM al Android 4.1 Jelly Bean. Nici măcar Android 4.0 Ice Cream Sandwich în varianta CM9 nu este în...

Au trecut doar câteva zile de când s-a dat o declarație din partea echipei CyanogenMod că se lucrează la varianta 10 care va include un custom ROM al Android 4.1 Jelly Bean. Nici măcar Android 4.0 Ice Cream Sandwich în varianta CM9 nu este în versiunea finală ci un RC - Release Candidate, un fel de variantă pre-finală.

Pe YouTube a apărut un fel de early preview al CM10 pe un LG Optimus 4X HD - telefon cu display de 4.7 inch, rezoluție HD, 1 GB RAM, Tegra 3 quad-core, cameră de 8 Megapixeli, baterie de 2.150 mAh.

Ricardo Cerquiera a realizat clipul și se vede lucru CM10 - variantă funcțională și bazată pe 4.1. Se vede interfața camerei foto, meniul. Mi s-au părut a lipsi diferențele de UI față de 4.1 cel oficial. Acest custom ROM Android este crucial pentru cei care vor 4.1 pe telefonul lor mai repede, pe o multitudine de telefoane și cu suport din partea unui grup numeros de entuziaști.

Mai este de lucru până la varianta finală care va apărea peste câteva luni. Va fi precedată de numeroase versiuni intermediare.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×