HTC Vertex, tableta quad core Tegra 3 pe care o așteptam, apare În primele rezultate benchmark

Autor:  | Publicat în:  HTC 1.125 ori
<b>HTC Vertex, tableta quad core Tegra 3 pe care o așteptam, apare În primele rezultate benchmark</b>Oricât de ciudat ar părea, două mari companii producătoare de telefoane Android se țin departe de bătălia tabletelor în mod inexplicabil. E vorba despre LG și HTC, care ne-au oferit câte două modele de tablete (Flyer și Jetstream, respectiv...

Oricât de ciudat ar părea, două mari companii producătoare de telefoane Android se țin departe de bătălia tabletelor în mod inexplicabil. E vorba despre LG și HTC, care ne-au oferit câte două modele de tablete (Flyer și Jetstream, respectiv Optimus Pad și Optimus Pad LTE), dar apoi au încetat să concureze pe această piață. Ei bine, acum HTC se pare că pregătește o surpriză plăcută: o tabletă quad core pe numele de Vertex.

Despre HTC Vertex aflam la începutul acestui an, chiar înainte ca MWC 2012 să înceapă și se zvonea că terminalul va folosi un CPU Tegra 3 quad core și va fi prezentat în Barcelona. Până la urma HTC nu a venit cu o tabletă nouă la MWC, iar Vertex, cunoscut și sub numele de cod HTC Quattro a dispărut de pe radarele noastre. Acum au apărut câteva benchmark-uri cu acest terminal, care este încă o dată menționat ca Vertex. în NenaMark 2 și AnTuTu au apărut mențiuni ale tabletei quad core, confirmând faptul că HTC lucrează la ceva nou.

HTC Vertex, tableta quad core Tegra 3 pe care o așteptam, apare În primele rezultate benchmark

Avem de-a face aici cu un terminal cu Android 4.0.3 la bord și dotat cu un CPU Tegra 3 cu frecvența de 1.3 GHz. Ecranul suporta o rezoluție de 1280 x 800 pixeli și nu avem idee dacă este de 7 sau 10 inch. Zvonurile afirmă că HTC Vertex va măsura 9 mm în grosime și va avea un ecran de 10 inch, o cameră de 2 megapixeli în spate și una frontală de 1.3 MP, plus WiFi și Bluetooth. își va găsi loc pe piața acest produs?

⚡ Cum poți beneficia de reduceri de până la 300 euro pentru device-uri dacă alegi pachetul de servicii Orange Love. Află de aici!
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×