Samsung promovează Galaxy S III prin concursuri de gaming În Băneasa Shopping City

Autor:  | Publicat în:  Samsung 1.357 ori
<b>Samsung promovează Galaxy S III prin concursuri de gaming În Băneasa Shopping City</b>Galaxy S III este promovat pe toate canalele de media. Acum au ales să aducă și o promoție cu un caracter inedit. Aceasta se desfășoara în Băneasa Shopping City, zona Town Square între 15 iulie și 15 august. &nbsp; Acolo veți găsi o zonă de...

Galaxy S III este promovat pe toate canalele de media. Acum au ales să aducă și o promoție cu un caracter inedit. Aceasta se desfășoara în Băneasa Shopping City, zona Town Square între 15 iulie și 15 august.

Acolo veți găsi o zonă de gaming cu 4 telefoane Galaxy S III conectate la patru televizoare. Cei care obțin cele mai bune scoruri se pot alege cu sute de premii după cum urmează:

  • 1. Prima zi - concurentul cu cel mai mare punctaj se alege cu un Galaxy S III, iar următorii 20 de participanți din clasament primesc câte o cană termoizolantă;
  • 2. Premii zilnice până la sfârșitul campaniei - căni termoizolante și și genți pentru cei care scot rezultatele cele mai bune. 

Concomitent mai rulează un fel de promoție. Primii 700 de clienți care cumpără online Galaxy S III din magazinele partenere se aleg cu un set de accesorii în valoare de 35 euro. Informațiile referitoare la cei care au câștigat zilnic vor fi regăsite pe pagina de facebook a Samsung Mobile România.

Găsiți motive pro și contra legate de o eventuală achiziție a lui Samsung Galaxy S III: telefon cu display de 4.8 inch cu rezoluție HD, Android 4.0.4 Ice Cream Sandwich, procesor quad-core la 1.4 GHz, 1 GB RAM, 16 / 32 / 64 GB spațiu de stocare, cameră de 8 Megapixeli, baterie de 2.100 mAh.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×