CyanogenMod 7.1 RC disponibil acum - personalizarea Android la un nou nivel

2.092 ori
<b>CyanogenMod 7.1 RC disponibil acum - personalizarea Android la un nou nivel</b>Cei care preferă să își personalizeze sistemul de operare Android vor fi încântați să afle că faimosul dezvoltator Cyanogen oferă acum spre download o nouă versiune a lui CyanogenMod, 7.1 RC. Acesta este primul release oficial pentru noul CM...

Cei care preferă să își personalizeze sistemul de operare Android vor fi încântați să afle că faimosul dezvoltator Cyanogen oferă acum spre download o nouă versiune a lui CyanogenMod, 7.1 RC. Acesta este primul release oficial pentru noul CM 7.1, care aduce Android 2.3.4 pe nu mai puțin de 44 de terminale Android.

Printre modelele suportate se numără Samsung Galaxy S, LG Optimus 2X, Nexus S, HTC Desire sau HTC Incredible S. Astfel, dacă sunteți printre cei dezamăgiți de așteptarea lui Gingerbread pe HTC Desire, puteți apela la această soluție pentru a obține OS-ul mai devreme. Dacă sunteți utilizator CyanogenMod, nu veți constata prea multe schimbări în această versiune, dar dacă doriți un software stabil, atunci CM 7.1 este răspunsul.

Găsiți aici câteva linkuri de download și îl puteți urmări pe @CyanogenMod pe Twitter pentru a afla ce mai pregătește. Ca de obicei vă recomandăm să fiți precauți și să faceți un backup înainte de a instala acest software. Cel mai ușor mor de a upgrada la CM 7.1 este să realizați flashingul telefonului prin ROM Manager sau manual folosind linkul de mai sus.

Rețineți că în acest moment CyanogenMod are peste 400.000 de utilizatori, deci un punct în plus la capitolul siguranță și popularitate.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×