Google Play actualizat la versiunea 3.5.15; Iată ce aduce nou!

Autor:  | Publicat în:  Google 2.492 ori
<b>Google Play actualizat la versiunea 3.5.15; Iată ce aduce nou!</b>Nici nu a împlinit Google Play bine 2 săptămâni și deja urmașul lui Android Market a primit un update. Este vorba despre actualizarea la versiunea 3.5.15, care a început să fie oferită pe terminalele Android din toată lumea în acest weekend....

Nici nu a împlinit Google Play bine 2 săptămâni și deja urmașul lui Android Market a primit un update. Este vorba despre actualizarea la versiunea 3.5.15, care a început să fie oferită pe terminalele Android din toată lumea în acest weekend. Puteți descărca de aici noua versiune de software.

Acum Google Playva afișa ce aplicații aveți instalate și dacă ele sunt aduse la zi. Avem la dispoziție și un tab "All", care include o listă cu toate aplicațiile pe care le-ați descărcat vreodată folosind acel cont. Aflați și că recenziile aplicațiilor au acum mai multe detalii și oferă mai multe informații despre softuri. Puteți vedea și pe ce terminal a testat o persoană care a făcut un review aplicația respectivă și puteți filtra după telefon/tableta.

Până acum utilizatorii Android se plângeau de lipsa unui tab "All", cu toate aplicațiile cumpărate vreodată. în vreme ce aceasta funcția există deja în magazinul de aplicații Android de la Amazon, le-a luat ceva timp celor de la Google până să audă că și utilizatorii săi vor același lucru. Ati instalat noul Google Play? Vouă cum va functionează?

Google Play actualizat la versiunea 3.5.15; Iată ce aduce nou!

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×