CyanogenMod, acum in versiunea 6.1.0-RC1; cu imbunatatiri ale camerei, mailului si suport radio FM

4.610 ori
<b>CyanogenMod, acum in versiunea 6.1.0-RC1; cu imbunatatiri ale camerei, mailului si suport radio FM</b>Dupa cum va anuntam cu doua saptamani in urma, avem in sfarsit ocazia sa folosim functia radio FM pe terminale precum Nexus One, datorita noii versiuni de ROM modificat CyanogenMod. Acesta a atins versiunea 6.1.0-RC1 (Release Candidate) si aduce cateva...

Dupa cum va anuntam cu doua saptamani in urma, avem in sfarsit ocazia sa folosim functia radio FM pe terminale precum Nexus One, datorita noii versiuni de ROM modificat CyanogenMod. Acesta a atins versiunea 6.1.0-RC1 (Release Candidate) si aduce cateva upgrade-uri precedentului software.

Printre imbunatatirile pe care le include noul software se numara upgrade-uri de performanta pe toate platformele (mai ales daca instalati SetCPU), noi functii ale aplicatiei Camera, noi functii email, suport radio FM, iar lista continua aici. Lista de modele de handseturi suportate include telefoanele Nexus One, HTC Hero, HTC Desire, Droid Incredible, Droid, Samsung Galaxy S si HTC Legend.

In urmatoarele zile vor sosi si versiuni apropiate de finalizare ale lui CyanogenMod 6.1.0, care vor scapa de bugurile variantei RC. Cine mai are nevoie de Android 3.0 cu un astfel de ROM modificat intr-un mod atat de util?

CyanogenMod 6.1.0-RC1

Iata si un clip video in care va prezentam noul CyanogenMod in actiune si puteti vedea meniul "CyanogenMod settings", in care am navigat, plus ADWLauncher, care permite customizarea interfatei. De asemenea, observati ca am adaugat o coloana in plus in meniul principal, pentru a putea avea la dispozitie mai multe iconuri.

Pentru o usoara schimbare de peisaj, am descarcat o tema de Mac si am aplicat-o astfel:

CyanogenMod 6.1.0 RC1

CyanogenMod 6.1.0 RC1

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×