Radio FM pe Nexus One? Foarte posibil, inca o data prin CyanogenMod

Autor:  | Publicat în:  Software 1.389 ori
<b>Radio FM pe Nexus One? Foarte posibil, inca o data prin CyanogenMod</b>Daca sunteti posesori de Nexus One si nemultumiti de terminalul dumneavoastra, ROM-urile customizate de developerul Cyanogen va stau la dispozitie. De asemenea aflam dintr-un tweet recent al hackerului ca functia Radio FM este in sfarsit disponibila pe...

Daca sunteti posesori de Nexus One si nemultumiti de terminalul dumneavoastra, ROM-urile customizate de developerul Cyanogen va stau la dispozitie. De asemenea aflam dintr-un tweet recent al hackerului ca functia Radio FM este in sfarsit disponibila pe terminalul Google.

Cu cateva luni in urma deplangeam lipsa suportului wireless N si a functiei radio FM pe Nexus One si speram ca ele sa soseasca odata cu Android 2.2 Froyo. In vreme ce wireless N fusese deja portat pe Nexus One inainte de sosirea lui Froyo, iata ca Cyanogen se pregateste sa ne ofere si radio pe faimosul telefon Android.

Cea mai recenta versiune de CyanogenMod se afla aici (6.0.0), dar a trecut ceva timp de la ultimul update, deci ne asteptam la noutati in aceasta saptamana.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×