CyanogenMod Installer sosește pe Mac

821 ori
<b>CyanogenMod Installer sosește pe Mac</b>Dacă sunteți posesor de Mac, dar și de telefon Android și va cuprinde frustrarea atunci când vedeți că rulați un Jelly Bean vechi, ei bine există o soluție. Acum posesorii de Mac au în sfârșit parte de un CyanogenMod Installer funcțional....

Dacă sunteți posesor de Mac, dar și de telefon Android și va cuprinde frustrarea atunci când vedeți că rulați un Jelly Bean vechi, ei bine există o soluție. Acum posesorii de Mac au în sfârșit parte de un CyanogenMod Installer funcțional.

Prin intermediul acestuia posesorii de Mac și Android vor putea instala un custom ROM CyanogenMod cu ușurință pe terminalele lor. Deocamdată acest installer e în faza beta, deci are și câteva buguri, dar măcar există un astfel de software. în plus, procesul de instalare e foarte intuitiv, constând în câteva clickuri.

Din păcate avem și vești proaste: nu toate terminalele Android sunt suportate. Lista include modele Nexus, precum Nexus 5, modele Samsung ca Galaxy S4, dar și HTC One spre exemplu. în schimb LG G2 nu este suportat, dar majoritatea telefoanelor care funcționează în versiunea Windows de installer vor funcționa și pe Mac.

Va trebui să opriți Gatekeeper pentru a rula aplicația pentru prima oară, de vreme ce CyanogenMod nu este un dezvoltator Mac recunoscut oficial.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Black Friday Direct:

*Cumpărând accesând site-urile prin aceste link-uri/ butoane, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării de la retailer. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×