Phablet octa core cu ecran de 6 inch și sloturi dual SIM 3G: Aoson M60T costă doar 264 dolari

1.333 ori
<b>Phablet octa core cu ecran de 6 inch și sloturi dual SIM 3G: Aoson M60T costă doar 264 dolari</b>Aoson este o companie din China care produce de obicei tablete a lansat de această dată un phablet octa core cu preț accesibil. E vorba despre Aoson M60T, un phablet de 6 inch cu două sloturi SIM și suport 3G. &nbsp; Terminalul este în mod destul de...

Aoson este o companie din China care produce de obicei tablete a lansat de această dată un phablet octa core cu preț accesibil. E vorba despre Aoson M60T, un phablet de 6 inch cu două sloturi SIM și suport 3G.

Terminalul este în mod destul de clar o clonă a lui Samsung Galaxy Mega și vine cu un display cu rezoluție 720p și o baterie de 3800 mAh. La interior avem un procesor octa core MediaTek MT6592 de 1.7 GHz, 2 GB RAM și 16 GB memorie internă, în vreme ce în spate se afla o cameră de 13 megapixeli. în fată avem o cameră de 5 MP.

Aoson M60T

Dacă tot am amintit de asemănarea acestui device cu un Galaxy Mega, remarcați și acel accesoriu din imaginea de mai jos, care aduce cu acele huse speciale cu "fereastră" pe care Samsung le vinde pentru terminalele Galaxy S și Note. în cazul în care aveți drum prin China un Aoson M60T costă doar 264 de dolari.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×