CyanogenMod pregăteşte o actualizare ce oferă suport pentru aplicaţii Protected, securizate cu amprentă

712 ori
<b>CyanogenMod pregăteşte o actualizare ce oferă suport pentru aplicaţii Protected, securizate cu amprentă</b>CyanogenMod era la un moment dat ROM-ul pentru rebelii care doreau un Android altfel şi erau nemulţumiţi at&acirc;t de variantele personalizate de producătorii hardware, c&acirc;t şi de cea stock de la Google. Mai nou Google a ajuns să...

CyanogenMod era la un moment dat ROM-ul pentru rebelii care doreau un Android altfel şi erau nemulţumiţi atât de variantele personalizate de producătorii hardware, cât şi de cea stock de la Google. Mai nou Google a ajuns să împrumute elemente din CyanogenMod şi ar putea face la fel cu sistemul de aplicaţii "locked" la care se lucrează acum.

Dezvoltatorii Cyanogen lucrează la un sistem pentru aplicaţiile Protected, ce nu pot fi accesate nici măcar de către utilizatorul principal al unui device fără o parolă sau alt mecanism de validare. Atunci când va sosi actualizarea aferenta noii funcţii, utilizatorii vor putea trece orice aplicaţie în mod Protected, chiar şi pe cele de sistem.

Şi folderele vor putea primi acelaşi statut, aplicandu-l asupra aplicaţiilor pe care le includ. Odată trecute în zona Protected, aplicaţiile nu vor putea fi pornite de nicăieri din Android, inclusiv din linkurile contextuale din Chrome sau Play Store, fără a ne autentifica. Acest procedeu se realizează pe bază de PIN, scanner de amprente, parola sau blocare prin pattern.

CyanogenMod pregăteşte o actualizare ce oferă suport pentru aplicaţii Protected, securizate cu amprentă

Încă nu ştim când va sosi această funcţie în CyanogenMod şi ce telefoane sunt vizate de actualizarea la noul firmware. Vom afla probabil din următoarea postare de pe Google+ a celor de la Cyanogen.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×