Dan VÎrtopeanu devine antreprenor și Bogdan Apostol preia conducerea Voxline Communications

Autor:  | Publicat în:  știri diverse 1.134 ori
<b>Dan VÎrtopeanu devine antreprenor și Bogdan Apostol preia conducerea Voxline Communications</b>în primul rând trebuie să precizez că Voxline Communications este o companie specializată în marketing mobil și aplicații interactive pentru rețele de telefonie. L-am cunoscut pe Dan Vîrtopeanu prin intermediul conferințelor Mobile Marketing pe...

în primul rând trebuie să precizez că Voxline Communications este o companie specializată în marketing mobil și aplicații interactive pentru rețele de telefonie. L-am cunoscut pe Dan Vîrtopeanu prin intermediul conferințelor Mobile Marketing pe 2010 și 2011. Am urmărit cu interes prezentările sale concise și în același timp cuprinzătoare.


Credit foto

De la 1 septembrie va preda conducerea Voxline către Bogdan Apostol care până în acest moment ocupa funcția de Business Development Manager. Timp de 8 ani de zile, Dan Vîrtopeanu s-a ocupat de implementarea a peste 200 de campanii de mobile marketing și peste 250 de soluții de plată prin SMS.

Despre planurile sale de viitor ca antreprenor.

E cea mai bună opțiune.în ultima vreme am început să fiu tot mai interesat de perspectivele unor proiecte de anvergură internațională bazate pe ceea ce am învățat și experimentat aici. Prin urmare motivația în derularea proiectelor locale s-a redus considerabil de la începutul anului (deși nu ducem lipsă de proiecte noi și antrenante). Pentru Bogdan după mai bine de 8 ani de ucenicie era momentul trecerii la un nou nivel. Iar pentru organizație este schimbarea cu cel mai mic impact. Rezultă un win win cum întâlnim mai mult în teorie decât în practică.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×