HTC Enamor și Rhyme, primele device-uri de după asocierea HTC - "gangsta rap"

1.588 ori
<b>HTC Enamor și Rhyme, primele device-uri de după asocierea HTC - "gangsta rap"</b>Dacă ați citit Mobilissimo.ro în ultima săptămână probabil ați remarcat că nu am acordat o atenție deosebită faptului că HTC a cheltuit 300 de milioane de dolari pentru a achiziționa tehnologia și brandul Beats by Dr. Dre. Ce înseamnă...

Dacă ați citit Mobilissimo.ro în ultima săptămână probabil ați remarcat că nu am acordat o atenție deosebită faptului că HTC a cheltuit 300 de milioane de dolari pentru a achiziționa tehnologia și brandul Beats by Dr. Dre. Ce înseamnă acest lucru? în primul rând o calitate audio deosebită pe viitoare telefoane și tablete HTC, precum noile modele Enamor și Rhyme, pentru care compania a primit recent trademark.

Aici apare o mică problemă... în ce fel va fi afectată imaginea HTC, dacă această companie se va asocia cu "gangsta rap". Nu cumva HTC își dizolvă brandul în prea multe direcții? întâi avem partea de tablete, care nu este acoperită cu vreun produs solid, apoi avem și segmentul feminin, pentru care ni se pregătește 2-3 telefoane. Fanii Facebook au un ChaCha și Salsa, deci cu socializarea s-a rezolvat. Avem un telefon 3D, un telefon dual core puternic, Sensation și pentru fanii single core rămâne Incredible S să domine segmentul său.

La bani puțini avem Wildfire S și modelele cu Brew OS... și totuși, dacă ne uităm la designul HTC și la tradiția acestei companii, vom vedea mai degrabă o ușoară orientare business, decât una hip-hop/gangsta rap. Aici nu văd rostul celor 300 de milioane și al asocierii cu rapperul Dr. Dre... HTC Enamor și HTC Rhyme ar putea fi primele modele de telefoane exclusiv muzicale cu sisteme audio Beats by Dr. Dre. Printre cititorii noștri sunt cu siguranță și pasionați de muzică și DJ, vă întreb: voi ați cumpăra astfel de produse?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×