HP renunță la a mai dezvolta telefoane și tablete cu webOS

Autor:  | Publicat în:  HP 1.414 ori
<b>HP renunță la a mai dezvolta telefoane și tablete cu webOS</b>Mobilissimo.ro va prezentat deja într-un unboxing video tableta HP TouchPad iar HP Pre 3 se pregătește în a debuta pe piața europeană. Vânzările tabletei HP au fost departe, foarte de parte de așteptările americanilor. Un retailer din SUA spunea...

Mobilissimo.ro v-a prezentat deja într-un unboxing video tableta HP TouchPad iar HP Pre 3 se pregătește în a debuta pe piața europeană. Vânzările tabletei HP au fost departe, foarte departe de așteptările americanilor. Un retailer din SUA spunea că are în stoc peste 250.000 de astfel de tablete.

webOS este sistemul de operare achiziționat de HP la pachet împreună cu Palm pentru 1.1 miliarde dolari în februarie 2010 și dorința lor era de a intra în competiție directă cu Android - Google, iOS - Apple și mai noul Windows Phone 7 - Microsoft. webOS nu este un o. s. - să folosesc acronimul din limba engleză - prost ci îl consider chiar intuitiv, dar în cazul TouchPad este trădat de hardware.

HP declară că va renunța în a dezvolta linia de TouchPad - tablete, Pre 3 - telefoane, dar nu cred că vor renunța de tot la webOS ci vor încerca să găsesc companii dispuse să facă smartphone-uri pe sistemul lor de operare în genul Samsung, LG sau cine mai este dispus. După ce Google a cumpărat Motorola, Samsung, LG, Sony Ericsson sau HTC nu trebuie să mizeze totul pe Android ci să găsească soluții care să le permită o oarecare independență.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×